Næringslivsdagen 2019

Vi i Næringslivsutvalget ved NTNU Ålesund har gleden av å ønske deg velkommen til Næringslivsdagen 2019! Over 30 fantastiske bedrifter har i år tatt turen til oss, og står på stand i vrimlearealet på skolen. Noen ønsker å få dere på jobbintervju dagen etter, andre tar imot søknader, noen er på besøk for å gi tips til bachelor/master-oppgaver, mens andre ønsker å bli kjent med den kommende arbeidskraften og vise hva deres bedrift og bransje går ut på. Kanskje er det akkurat deg de er på jakt etter? Grip muligheten her i dag og skap relasjoner til relevante bedrifter!

 

NLU jobber hele tiden målrettet for å være bindeleddet mellom studentene og næringslivet. Dette gjør vi fordi vi ønsker at overgangen fra studenttilværelsen til arbeidslivet skal bli lettere – både for deg som student, men også for bedriftene. Bedriftene som deltar på dette arrangementet har kommet for å knytte kontakt med deg, i tillegg til at de ser etter potensiell og kvalifisert arbeidskraft.

 

For andre gang arrangerer vi også Næringslivskvelden. Etter fjorårets suksess tar vi igjen med oss stemningen ned til Ålesund sentrum. Studentene og næringslivet får fortsette nettverksbyggingen i lokalene til Molo Brew. Konferansier Ronny Brede vil ta oss gjennom en praktfull aften. Kveldens foredrag blir holdt av Kristin Holth, leder for Ocean Industries i DNB og Olav Sindre Kriken, byråleder i Racer og seriegründer. Vi håper de fleste har tid til å nyte denne karrieredagen, og at det blir fylt med gode minner, nye kjennskap og store muligheter.

Påmelding til Næringslivsdagen 2018


MER INFORMASJON KOMMER SNART! 

 

Student
Hva har du tenkt til å gjøre etter siste eksamen? Det kan være tøft å være ferdigutdannet – du har den teoretiske utdanningen, men sjeldent den jobberfaringen som mange av arbeidsgiverne er ute etter. Næringslivsdagen er en dag hvor studentene får muligheten til å skape personlige relasjoner med bedrifter som er relevante for deres utdanning. Ved å tilrettelegge for bedriftsstands og bedriftspresentasjoner på Næringslivsdagen jobber vi for å være bindeleddet mellom studentene og bedriftene.

Bedrift
Næringslivsdagen er en ypperlig mulighet for bedrifter til å komme i kontakt med universitetets mange studenter. NLU jobber for at studentene skal ha forelesningsfri denne dagen så dere får mest mulig ut av deres besøk. Dermed er dette en strålende mulighet til å rekruttere medarbeidere direkte fra skolebenken og informere om bedriftens arbeid og bransje.

Ved interesse er det også mulighet for å bruke universitetets egne forelesningssaler til bedriftspresentasjoner!
Ønsker dere å delta på Næringslivsdagen? Kontakt oss på nld@nlu.no.

 

 PROGRAM NÆRINGSLIVSDAGEN 2019

 Kommer snart!